Merhaba. Bu puslu havalarda herkes sessiz kalır, çünkü söylenecek söz çok azdır. Meşhur bir söz vardır, para tekniği bozar diye. Bozdu gerçekten. Bu piyasayı birileri elinde oynatıyor hemde oyuncak gibi bizlerde kukla gibi onların yönlendirmelerinden nasibimizi alıyoruz.
Peki, gelelim analize, analizde düşen trendde rsi indikatöründe pozitif uyumsuzluk görüyorum, bu bize tepki yükselişleri geleceğini işaret ediyor. Ama bu demek değil ki endeks yukarı temelli dönecek... Burda vur kaç yapılacak yüzde 2-5 arası hisselerden kar koparabileceğiniz endeksin tepki muhtemel tepki alabileceği fibo seviyeleri var. Umarım bir işe yarar. YTD
Informasi dan publikasi tidak dimaksudkan untuk menjadi, dan bukan merupakan saran keuangan, investasi, perdagangan, atau rekomendasi lainnya yang diberikan atau didukung oleh TradingView. Baca selengkapnya di Persyaratan Penggunaan.